• +40 760 078 329
  • office@bancademiere.ro

Termeni si Conditii

TERMENI GENERALI

Site-ul bancademiere.ro, denumit in continuare bancademiere.ro, este administrat de APIMIR MARKET S.R.L. cu sediul social in Ploiesti, Strada Profesor Ion Th. Grigore nr. 22, judetul Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/1586/2019, avand Cod Unic de Inregistrare 41003578 si urmatorul cont bancar: IBAN RO15RNCB0205163308010001 deschis la banca BCR.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care poate fi accesat magazinul online bancademiere.ro. Navigarea pe site si comenzile plasate se realizeaza sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentati in acest document.

Utilizarea site-ului de vizitator presupune acceptarea termenilor si conditiilor si a politicii de confidentialitate care poate fi accesata aici.

Inregistrarea ca utilizator si achizionarea produselor comercializate pe bancademiere.ro presupune citirea termenilor si conditiilor si acceptarea explicita a acestora in intregime cu toate consecintele care reies.

Bancademiere.ro poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate sau de alta natura, fara acordul prealabil al utilizatorilor si fara notificarea acestora.

DEFINIȚII

APRIMIR MARKET SRL, prin intermediul siteului bancademiere.ro este denumit “furnizor”, iar produsele, textele si pozele de pe site sunt denumite “continut”.

Prin “vizitator” se intelege orice persoana fizica sau juridica care are acces liber la site si il navigheaza.

Prin “utilizator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care inregistreaza un cont nou pe bancademiere.ro.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului (produse, texte, poze, logo-uri si alte date), sunt proprietatea Furnizorilor si a furnizorului acestuia si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile georgrafice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca sesizati incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa le sesizati la adresa office@bancademiere.ro.

Copierea, stocarea, modificare ori transferarea cu orice titlu, in intregime sau in parte, nu sunt permise fara acordul scris, explicit, al Furnizorului si sunt sanctionate conform legislatiei in vigoare.

PRODUSE SI POLITICA DE PRETURI

Produsele comercializate prin intermediul site-ului bancademiere.ro sunt proprietatea Furnizorului si a partenerilor acestuia. Furnizorul garanteaza ca produsele comercializate sunt conforme normelor sanitar veterinare pentru  siguranta alimentelor iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. APRIMIR MARKET SRL detine unitate fixa si/sau mobila cu dotari adecvate in care se desfasoara activitati pentru receptia, depozitarea si livrarea mierii de albine si a altor produse apicole in conformitate cu prevederile normei sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor. 

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil. Prin urmare, bancademiere.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se afla pe stoc. In acelasi timp, bancademiere.ro se angajeaza sa actualizeze oferta de produse si stocurile in timp util.

Produsele prezentate pe site sunt fara TVA si nici costuri de livrare. Costurile de livrare vor fi evidentiate separat in procesul de comanda, in cosul de cumparaturi.

Adaosul comercial practicat este intre 0%-300%.

Bancademiere.ro se angajeaza sa afiseze corect preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi, mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii comunicat telefonic dupa plasarea comenzii. Daca sesizati neconcordante de acest gen, va rugam sa ne scrieti la office@bancademiere.ro.

Imaginile publice pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini.

FACTURARE SI PLATA

Comenzile plasate pe bancademiere.ro pot fi platite in urmatoarele moduri:

1.       Plata ramburs in numerar la primirea coletului

2.       Plata prin ordin de plata sau virament bancar se face dupa confirmarea comenzii in contul: IBAN RO15RNCB0205163308010001 deschis la banca BCR

3.       Plata online prin card bancar in momentul plasarii comenzii

4.       Plata online prin link de plata folosind un card bancar dupa plasarea comenzii

Acceptam plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro si Visa Electron. Plata se efectueaza folosind procesatorul de plati MobilPay.

LIVRARE SI TRANSPORT

Bancademiere.ro livreaza miere de albine in toata tara printr-o firma privata de curierat.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, dar si a GDPR UE 2016/679  APRIMIR MARKET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar societatea comerciala garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

APRIMIR MARKET SRL se angajeaza sa nu faca spam.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001 si GDPR UE2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in întregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului bancademiere.ro conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane,  APRIMIR MARKET SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

DREPTURILE CONSUMATORULUI

APRIMIR MARKET SRL este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.

In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin inlocuire, sau sa beneficieze de posibilitatea returnarii produsului, caz in care acesta va primi contravaloarea sumei platite catre vanzator.

Orice inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luand-se in considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitatii si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.Puteti trimite un email cu solicitarea direct pe mail aici: office@bancademiere.ro

DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

APRIMIR MARKET SRL nu ofera nicio garanție ca produsele comandate de pe bancademiere.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

APRIMIR MARKET SRL nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului bancademiere.ro sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia. Totusi,  APRIMIR MARKET SRL se preocupa sa actualizeze permanent informatiile, astfel incat, cat mai putine erori de orice tip sa apara.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului bancademiere.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.bancademiere.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

DISPOZITII FINALE

APRIMIR MARKET SRL are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facută publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveți probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu APRIMIR MARKET SRL la adresa office@bancademiere.ro sau la sediul societatii, Strada Profesor Ion Th. Grigore nr. 22, Ploiesti, Prahova, telefon +40 760 078 329.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata romane, conform legislatei in vigoare.

Aboneaza-te pentru cele mai noi oferte

Urmareste-ne si pe