• +40 769 644 954
  • office@bancademiere.ro

Bancademiere.ro este un proiect al APIMIR MARKET SRL. In calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului bancademiere.ro, APIMIR MARKET SRL respecta caracterul privat al informatiilor colectate si/sau furnizate de utilizatori pe site si dispune toate masurile pentru securitatea acestor informatii, inclusiv a datelor cu caracter personal.
Accesarea websiteului nostru de catre orice persoana se supune termenilor si conditiilor de utilizare a websiteului si a prezentei politici de confidentialitate si se face cu acordul explicit cu privire la acestea.
Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a actualiza si schimba in orice moment continutul websiteului bancademiere.ro, inclusiv Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate fara notificarea prealabila. Se recomanda verificarea acestei sectiuni periodic de catre utilizatorii siteului pentru aflarea noilor modificari.

DEFINITII

  1. datele cu caracter personal reprezinta orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, cultural sau sociale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal sunt operatiunile sau seturile de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal in mod automatizat sau in mod manual precum: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consutlarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. stocarea inseamna pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistemul de evidenta a datelor cu caracter personal este structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit criteriilor determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat sau descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  5. operatorul este orice persoana fizica sau juridica de drept privat sau public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora care stabileste scopul si mijloacele de prelucrarea a datelor cu caracter personal;
  6. tertul reprezeinta orice persoana fizica sau juridica de drept privat sau public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana/persoanele imputernicite care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  7. destinatarul este orice persoana fizica sau juridica, de drept privat sau public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert, autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonime reprezinta date care datorita originii sau modalitatii specirfice de prelucrare, nu pot fi asociate cu persoana identificata sau identificabila;
  9. date statistice sunt datele care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Bancademiere.ro colecteaza de la utilizatori date cu caracter personal numai cu acordul utilizatorul si doar furnizate de acesta.
Prin completarea formularelor de contact sau de comanda, utilizatorii furnizeaza doar date care vor fi folosite cu scopul indeplinirii scopului lor.
Scopurile colectarii datelor cu caracter personal sunt:

  1. Raspunsuri la solicitarile utilizatorilor;
  2. Prelucrarea comenzilor si livrarea produselor achizitionate de utilizatori.
    Bancademiere.ro ofera acces la datele cu caracter personal unor terti care ajuta la imbunatatirea experientei de navigare in site si la prelucrarea comenzilor si livrarea produselor achizionate de utilizatori: MobilPay, servicii de curierat.
    In scopuri statistice si de analiza pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor de navigare, bancademiere.ro colecteaza si stocheaza anonimizat date de utilizare folosind Google Analytics.
    Bancademiere.ro nu dezvalui date cu caracter personal tertilor in afara situatiilor in care acest lucru este cerut de lege.
    Datele cu caracter personal ale utilizatorilor siteului bancademiere.ro vor fi dezvaluite catre institutiile abilitate fara nevoia consimtamantului conform prevederilor Legii 677/2001 in caz de litigii sau dispute privind fraudele la plata.

DREPTURILE UTILIZATORILOR SI MODALITATEA DE EXERCITARE A ACESTORA
Bancademiere.ro se angajeaza sa respecte drepturile tuturor utilizatorilor si sa faciliteze exercitarea acestora:

  1. Dreptul la informare asigura informarea utilizatorilor de fiecare data cand urmeaza prelucrarea datelor cu caracter personal;
  2. Dreptul de acces asigura accesul utilizatorilor la date;
  3. Dreptul de interventie asupra datelor garanteaza posibilitatea rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor cu caracter personal;
  4. Dreptul de opotizie poate impiedica prelucrarea datelor cu caracter personal;
  5. Dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
  6. Dreptul de a va adresa justitiei.

Va puteti excercita aceste drepturi simplu, printr-un mail la adresa office@bancademiere.ro.

LEGISLATIE
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabile, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul nostru.

Bancademiere.ro
APIMIR MARKET SRL
Sediu Social: Strada Profesor Ion Th. Grigore nr. 22, Ploiesti, Prahova
Reg. Com.: J29/1586/2019
CUI: 41003578
office@bancademiere.ro

Aboneaza-te la cele mai noi oferte
Urmareste-ne si pe

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii in site presupune acceptul politicii noastre de confidentialitate. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close